fbpx

Dansk-byggevarme

DK boligbeton skærer op til 45% af energiregningen

A short description introducing visitors to your business and the services you offer

Høje gaspriser kræver handling

“Vi havde været vant til at få en regning på omkring 200.000 kr om måneden for gas, og den lød pludselig på 1 millioner. Vi var nødt til at gøre noget nu og her, og der er ikke er udsigt til, at vi kan blive koblet på fjernvarmen foreløbig. Derfor tog vi kontakt til Dansk Byggevarme og fik i første omgang mobile varmepumper ud til at opvarme en halv hal. Men da vi efter et par uger kunne se, hvor godt det virkede, doblede vi op, så vi kan forsyne hele hallen ved hjælp af varmepumperne,”
Hans Jørgen Christensen,
maskinchef i Boligbeton.

Besparelse på 45 procent til vinter

Udover at skifte energikilde har Boligbeton også sænket temperaturen i produktionsanlæggene og lagt plastik på elementerne for at holde på varmen. Alt sammen tiltag, der er med til at holde energiudgiften i skak.

Men ser man isoleret på prisen per kWh, så sparede Boligbeton i september 26 procent på at være skiftet fra gas til varmepumpe, og når vintermånederne kommer, lyder beregningen på en besparelse på cirka 45 procent*.

Den høje besparelse hos Boligbeton ligner de erfaringer som Dansk Byggevarme har fra andre kunder, der bruger varmetrailerne til sæsonopvarmning af produktionshaller eller byggepladser.

Dansk Byggevarme ser tydelige besparelser

“Vi ser typisk besparelser på 30-50%, og det bliver jo hurtigt til mange hundrede tusind kroner for den type virksomheder,” siger Peter Bamberg Jensen, COO hos Dansk Byggevarme.
Peter Bamberg Jensen
COO - Dansk Byggevarme

Grønnere opvarmning hjælper også på C02 regnskabet

“Vi har jo et CO2-regnskab, vi skal aflægge, og det betyder meget, at vi kan skifte gas ud med strøm. Så selv om det var prisen, der satte processen i gang, så kunne vi jo se, at der var en stor miljømæssig fordel i det,” siger Hans-Jørgen Christensen. I produktionshallerne i Løsning kommer de mobile varmetrailere til at stå, indtil Boligbeton på et tidspunkt kan blive tilsluttet fjernvarmenettet. Virksomheden har desuden købt produktionsfaciliteter i Korsør, hvor Dansk Byggevarmes løsning også er tiltænkt en vigtigt rolle i opvarmningen af produktionsanlægget.
Hans Jørgen Christensen,
maskinchef i Boligbeton.

Skal vi hjælpe dig?

Vil du høre mere om produktet eller vores priser? Udfyld formularen og vi vender retur hurtigst muligt