fbpx

Dansk-byggevarme

Flere elektrikere eller VVS'ere søges nu!

Det går virkelig stærkt hos Dansk Varme- og fugtteknik, og vi har akut brug for én eller to elektrikere/VVSer til vores banebrydende forretningsområde ”Grøn Byggevarme”.

Har du lyst til at gøre en markant forskel i forhold til den grønne omstilling, og vil du være med til at sætte dit præg på en virksomhed i rivende udvikling, så er det sikkert dig, vi søger!

“Grøn Byggevarme” er luft-vand varmepumpebaseret interimsopvarmning til opvarmning og udtørring i byggefasen. Byggebranchen har stort fokus på at blive mere bæredygtig, og med Grøn Byggevarme er det endeligt blevet muligt på byggepladsen at slippe for besværet med gammeldags oliefyr og store olieregninger. Med Grøn Byggevarme opnår vores kunder typisk en besparelse ml. 20 og 35% på varmeregningen og får samtidig bonuspoint i DGNB regnskabet!

Du skal kunne lide frisk luft, da meget af dit arbejde kommer til at foregå i ”marken”. Du får stor frihed til at planlægge din hverdag. Som udgangspunkt skal vi bruge dig 37 timer om ugen, men vi er meget fleksible, hvis du f.eks. kun ønsker en 3-dages arbejdsuge. Arbejdet kan til tider være fysisk krævende, så det er vigtigt, at du kan og er indstillet på at tage fat!

Konkret bliver dit arbejde:

  • Udkørsel og opstilling af vores byggevarme-trailere. Har du ikke allerede  B+ eller BE kørekort, tilbyder vi selvfølgelig, at du får det.
  • Opstilling af affugtere og udførelse af fugtmålinger og analyse. Du får naturligvis en grundig oplæring i metoderne.
  • Lagerstyring og vedligeholdelse af både elektrisk og vandbåret materiel (varmepumper, kaloriferer, slangeudstyr, affugtere mm.).  
  •  Være med til at videreudvikle forretningsområdet ved at komme med input til de tekniske løsninger, og hvordan arbejdet skal udføres, så vores kunder får den bedste service.
  •  Kundekontakt i forbindelse med leverancen: Du tager f.eks. kontakt til byggepladsen og koordinerer alt det praktiske.

Vi digitaliserer løbende mere og mere af vores forretningsdrift, og da vores trailere er bestykket med teknologi til dataopsamling, er det et stort plus, hvis du er rimelig vant til at anvende IT og har en bred forståelse for ny teknologi.

Foruden en spændende og varieret arbejdsdag får du selvfølgelig også en rigtig god pensions- og sundhedsordning og nogle super sjove og professionelle kollegaer. 

Vi glæder os til at høre fra dig – og til at få dig med på vores hold af ildsjæle, der brænder for den grønne omstilling!

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at tage fat i vores tekniske direktør Stefan Engberg på tlf. 40 18 50 28 eller COO Peter Bamberg Jensen på tlf. 42 70 03 55.

Send din ansøgning og CV til se@dansk-byggevarme.dk hurtigst muligt, da vi har travlt og brug for dig!