fbpx

Dansk-byggevarme

VVS’er eller varmetekniker/mekaniker søges til arbejde med spændende varmepumpe-løsninger og interimsopvarmning!

Vi har travlt for tiden og søger en omstillingsparat medarbejder til udførelse af vores varmepumpebaserede interimsvarme-løsning på bl.a. byggepladser.

Vi adskiller os fra resten af branchen med vores innovative mobile opvarmningsløsning, som imødekommer kundernes krav om større bæredygtighed. Du kan læse mere om os på Dansk-Byggevarme.dk

Du behøver ikke være varmepumpe-ekspert! Måske er du VVS’er, eller måske har du i stedet en baggrund som auto- eller traktormekaniker – eller noget helt andet?

Det vigtigste er, at du er vant til at bruge hænderne, selvstændig, ansvarlig og praktisk anlagt! Du har fysikken med dig og kan lide at være i det fri. Du skal være fortrolig med moderne kommunikation og have lyst til nye udfordringer i en omskiftelig arbejdsdag.

Har du et BE kørekort og truckcertifikat er det et plus, men ellers sørger vi for, at du får det!

Vi skal bruge dig NU, så vi håber, du kan tiltræde hurtigst muligt!  

Du får selvfølgelig en grundig oplæring, gode kolleger og en attraktiv pensionsordning samt spændende udviklingsmuligheder i et alsidigt job.

Send et par ord om dig selv på e-mail til se@danskboligtjek.dk  (Stefan Engberg, tlf. 40185028) – og gerne hurtigst muligt!

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Dansk Varme- og Fugtteknik ApS